Praktische gids in uitdagende tijden

Praktische gids

Van de een op de andere dag is voor velen van ons het werk en leven opeens helemaal anders. Voor medewerkers in de vitale beroepsgroepen, zoals de zorg, onderwijs, veiligheid, schoonmaak en de voedselketen, waar nu een extra beroep op wordt gedaan. Maar ook voor medewerkers die vanuit huis werken en die, deels met zorg voor de kinderen, een nieuwe balans moeten vinden.

Juist nu wil je als organisatie je medewerkers graag ondersteunen. Door ze een hart onder de riem steken, ze danken voor het goede en harde werk dat ze doen en de flexibiliteit die ze tonen. En zorgen dat ze inzetbaar blijven, zich verbonden voelen met de organisatie en het gevoel blijven houden dat ze ertoe doen.

De bedrijven binnen Future Works voelden de noodzaak om iets te betekenen voor heel werkend Nederland. Met onze gezamenlijke expertise op activatie, communicatie en gedragsbeïnvloeding en in overleg met onze klanten, maakten wij daarom de ‘Praktische gids in uitdagende tijden’. Een gids die kan helpen een weg te vinden in deze nieuwe werkelijkheid.

De gids bevat hulpmiddelen, richtlijnen, methodieken, oefeningen, tips en inspiratie. Alles aan de hand van thema’s die voor iedereen op dit moment relevant zijn om je werk met energie te kunnen blijven doen. Juist in tijden dat net dat beetje meer gevraagd wordt. We stellen deze gids graag ter beschikking aan bedrijven die menen dat hun medewerkers zo’n steuntje kunnen gebruiken. Om zo onze bijdrage te leveren aan werkend Nederland.

Ben je geïnteresseerd om ook een Praktische gids in uitdagende tijden voor jouw medewerkers? Kijk dan hier.

Benieuwd naar onze nieuwe samenwerking?