Wij willen impact maken op het gebied van mens en organisatie. Daarvoor combineren we talenten en vaardigheden vanuit ieders kracht en authenticiteit.

Talent is altijd welkom!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe logische verbindingen om blijvend impact te creëren. Wil jij ook deel uitmaken van ons netwerk?

Goed om te weten: wij werken samen op basis van holacratische principes. Planning & control heeft plaatsgemaakt voor flexibel en wendbaar organiseren op basis van sense & respond. Autoriteit wordt bij ons verweven in een organische, platte structuur in cirkels (teams) en rollen (verantwoordelijkheden). Daardoor kunnen alle business labels doorgroeien en meebewegen met de vraag van de tijd, zonder mogelijke bureaucratische belemmeringen.

Op dit moment hebben we geen vacatures. Lijkt het je wel wat ons te helpen blijvend impact te maken? Dan horen we graag van je!

Naar contact

Samen werken aan
de toekomst van werk

Onze successen delen wij samen, maar zeker ook met onze omgeving. Wij geloven dat het sociale contract verder gaat dan tussen werkgever en werknemer alleen. Het betreft onze volledige omgeving van beroepsgroepen, sectoren, het sociale domein, generaties en ieders persoonlijke leefomgeving. Wij streven naar een inclusief samenwerkingsverband. Daarom is Future Works een aantal samenwerkingen aangegaan, waarin we ons bekommeren om de toekomst, zowel om die van onszelf als om die van anderen.

Bekijk onze partners & public ventures

Benieuwd naar de ‘Praktische gids in uitdagende tijden’?