De kracht van ons netwerk is de logische verbinding tussen onze labels. We gaan uit van werk verdelen, elkaar versterken in de uitvoering. Geen ketenoplossingen of doorverwijzing.

Sandy van Beuzekom

Inhealth strategie, leiderschap, cultuur & gedrag

Onze strategische aanpak rond vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid verbinden we aan uw bedrijfsstrategie. Alleen dan voorzien wij daadwerkelijk minder verzuim, hogere betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Ga naar website Inhealth

Pepijn Louisse

Aanpakkers hands-on impact

Het beste uit werkende mensen halen, dat is onze grootste passie. Maar we bedenken geen oplossingen. In diverse trainingen geven wij medewerkers en leidinggevenden het gereedschap om zelf aan de slag te gaan met hun vitaliteit en inzetbaarheid.

Ga naar website Aanpakkers

Thomas Beekman

Belmondo communicatie

Via inspirerende en op maat gemaakte boekjes en apps met vragen, feedbacktools en opdrachten zorgen wij dat medewerkers en leidinggevenden actief aan de slag gaan met hun eigen groei. Effectief bij het onboardingsproces, de aanpak van duurzame inzetbaarheid en interne communicatie.

Ga naar website Belmondo

Erwin Bergsma

Verein sociale zekerheid

Of het gaat om sociale of financiële aspecten, baanzekerheid of verzuimkosten, wij creëren orde en helderheid in de complexe wereld van sociale zekerheid. We bieden dienstverlening op maat, onder andere via casemanagement, trainingen, juridische ondersteuning of advies.

Ga naar website Verein

Marlies Casteleijn

VIT sociale zekerheid & hands-on impact

Wij maken mkb-organisaties toekomstbestendig aan de hand van thema’s als vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid. We zijn anders, vernieuwend, ervaren en leveren altijd maatwerk. En we zijn pas klaar als u zelfverzekerd de toekomst tegemoet kan gaan.

Ga naar website VIT

Benieuwd naar de ‘Praktische gids in uitdagende tijden’?